Kontakt

Find vej

Shirley er stifter og indehaver af Beauty Værkstedet ApS. Hun kommer fra Manchester i England hvor hun har været beskæftiget med hår, kosmetik og permanent make-up i næsten 30 år. Uddannet med salg af kendte brandes som Chanel og Clinique i Kendalls (idag House of Frase), Manchester, salon uddannet som frisør i Northampton og efteruddannet med seks måneders training som permanent cosmetic teknikker ved Nouveau Contoure (best micropigmentation brand in the world) også i Manchester.
Flytte til Denmark fra april 2011 med uddannelse på sprogskole for at lære dansk efterfulgt af kosmetrolog og frisør uddannelse ved Beauty and Style i Aalborg. Efter opstart af klinikken i Klarup, April 2017 specialiseret i brug af Nimue og Shellac produkter indenfor skønheds behandling.
”Jeg elsker at arbejde med alle facetter af ”Hår og Beauty” og det er helt specielt når mine kunder udtrykker deres tilfredshed med den behandling eller udsende som vi sammen opnår”.

Pernille er udlært frisør og har arbejdet i brancen ca. 20 år med egen salon Mou i mere end 12 år. Herefter flyttede hun til Klippeværkstedet i marts 2016 og da det desværre lukker ved udgangen af 2017 pga sygdom, har hun valgt at fortsætte sammen med Shirley i Beauty Værkstedet (samme adresse som Klippeværkstedet) fra 4 januar 2018.
”Jeg glæder mig fantastisk meget til at arbejde med Pernille da vi sammen har mere end 50 år´s erfaring i brancen, men med meget forskellig baggrund der helt sikkeret vi komme alle vore kunder til gavn, i det vi sammen kan tilbyde en meget stærk produkt sortiment, som det iøvrigt fremgår af vores behandlings liste”.